Lej lokaler

Hvad enten du book haller eller mødelokaler på vegne af en forening, en skole, en virksomhed eller blot ønsker at booke til private/familiære formål, kan du altid leje lokaler i Billund Idrætscenter

Sportscafeen tilbyder

Vi tilbyder et bredt udvalg – både traditionel mødeforplejning, lækker frokostbuffet, 3-retters middage og meget mere. Vi har dagens varme ret, med fokus på veltilberedt mad med gode råvarer.

Udlejning af udstyr

Vi udlejer stole, borde og service (bestik, tallerkener m.m.) til din kommende fest, studentergilde eller lign. Derudover udlejer vi også popkorn- og slucice maskiner, fadølsanlæg, bordfodbold, bordtennis m.m.

Prøv Padel

Vi har to udendørs padelbaner, som du kan booke som privatperson. Det er også muligt at leje ketcher og bolde i Sportscafeen, samt at booke en instruktør (15min) så I kan komme rigtig i gang med spillet.
Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Der er masser af muligheder for en fed børnefødselsdag i Billund Idrætscenter. Vi har både springcenter, Esport, Skattejagter og meget mere. Vores Sportscafe står for maden, så I kan fokusere på at have det sjovt.
Fester

Ungdoms- og skolefester

Vi ligger gerne rammerne til jeres næste ungdoms- og skolefest. Vores faciliteter er meget velegnede til både mindre fester (50-199 pers.) og store fester (200-1200 pers.)

Vi tager os også gerne af natmaden.

Er du ved at planlægge en fest?

Billund Idrætscenter danner de perfekte rammer for din fest. Vores faciliteter er både velegnet til mindre fester og sammenkomster – samt til store fester med over 1.000 deltagere. Kontakt os hvis du vil høre mere.